3000 TL Kredi Çekmek Mantıklı Mı? | Kredi Çekmek Mantıklı Mı ?

Bu yazımızda sizlere 3000 TL Kredi Çekmek Mantıklı Mı? ve Kredi Çekmek Mantıklı Mı? sorularının cevabını vermeye çalışacağız…

3000 TL Kredi Çekmek Mantıklı Mı?

Neden 3000 TL Kredi  diye sorar gibisiniz. Hemen söyleyelim. Google üzerinden bir arama yaptığımda kredi çekmek isteyenlerin %90’ı 3000 TL kredi çekmek istemektedir. 3000 tl kredi çekmek isteyen vatandaşlarımız genelde yaz yaklaşırken tatil için istemekte veya ufak borçlarını kimseye hissettirmeden kapatmak istemektedir.

3000 TL’de ne var bu kadar ufak tutarda kredi çekmenin neyi zarar diye düşünebilirsiniz. Fakat İslam dininin birçok vazifesini yerine getiriyorsanız kredi çekmenin ne kadar yanlış olduğunu biliyorsunuz demektir. Eee herkes çekiyor diye düşünmeyin her koyun kendi bacağından asılır.

Bana göre 3000 TL kredi çekmek çok da mantıklı değil. Fakat yinede 3000 TL çekmek istiyorum diyorsanız 12 ay vadeli kredide hesaplama şöyle yapılır. Bu hesapladığımız oranlar enpara.com’a aittir. Enpara aracılığı ile kredi çekerseniz şu masrafları göz önüne almalısınız.

Aylık faiz oranı %1,41

Yıllık maliyet oranı %22,3056

Aylık taksit tutarı 278,34 TL

Dosya masrafı ve kredi tahsis ücreti 0,00 TL

Sigorta Yok

Hesabınıza yatacak toplam tutar 3.000,00 TL

Cebinizden çıkacak toplam tutar 3.340,10 TL

Yani 300 TL çektiğinizde faiz olarak 340 TL ödemiş olursunuz.

Kredi Çekmek Mantıklı Mı ?

Kredi Çekmek Mantıklı Mı ? diye soranlara yukarıda yazmış olduğumuz gibi çokta mantıklı bir karar gibi durmuyor. Çok zor durumda kalırsınız eşinizden dostunuzdan bir yardım alamazsanız neyse kredi çekebilirsiniz fakat kimseden bu konuda yardım istemeden direkt kredi çekmeye yönelmeniz İslam dini açısından çok da mantıklı bir durum değildir.

Biz burada sadece dini yönden kredi çekmek doğrumu değil mi açıklamaya çalıştık. Karar her zaman olduğu gibi size aittir.

En güncel kredi tutarlarını öğrenmek için bankaların resmi internet sitelerini kullanmanız daha doğru olacaktır. yukarıda hesapladığımız 3000 TL kredi hesabı enpara.com’a aittir. En uygun faiz oranlarını öğrenerek kredi çekme işlemlerine başlayabilirsiniz.

Kredi Kartı Kullanırken Yapılan Hatalar 20 Tavsiye İçin Tıklayınız

Kredi Kartının Asgarisini Ödemek Sakıncalı Mı ? Tıklayınız

Kredi Kartı Asgari Ödeme Yapılırsa Faiz İşler Mi ? Tıklayınız

Kredi Kartı Asgari Ödeme Hesaplama İçin Tıklayınız

Kredi Kartının Asgarisini Ödemenin Zararları İçin Tıklayınız

BU İÇERİK FAYDALI OLDU MU?

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz