Şekerbank Hisse Senedi Hakkında 5 Detay!

1953 yılında Eskişehir’de kurulan Şekerbank, 1997 yılında halka arz edilmiştir. Borsamızda hacim açısından en fazla tercih edilen hisse senetleri arasında yer alan Şekerbank hisse senedi ile ilgili burada önemli detaylar paylaşmak istiyorum….

Şekerbank hisse senetleri ile ilgili olarak burada yer vermiş olduğum bilgilerin bir yatırım tavsiyesi olmadığını hatırlatmak istiyorum. Yer vermiş olduğum bilgiler doğrultusunda kendi yatırım stratejinizi belirleyebilirsiniz. Çok fazla detaya inmeden şekerbank hisse senedi ile ilgili 5 detayı aktarayım…

İçeriğimi beğenerek bana destek olabileceğinizi hatırlatmak istiyorum…

Şekerbank Hisse Senedi İçin  Kritik Detaylar!

1- Şekerbank Hisse Senedi 2 TL’leri Hiçbir Zaman Görmemiştir!

Şekerbank hisse senetleri ile ilgili son 10 yıllık verileri göz önüne aldığımda hissenin hiçbir zaman 2 TL seviyelerine ulaşamadığı görülmektedir. Banka hisseleri göz önüne alındığında her daim ucuz bir  hisse görünümü veren şekerbank hisse senetleri için birçok aracı kurum tahmin yürütmekte zorlanmaktadır.

2- Şekerbank Hisse Senetleri İçin Yabancı Oranı Sadece %8’dir!

Banka hisseleri arasında en düşük yabancı yatırımcı oranına sahip olan şekerbank hissesi bu yönü ile tam anlamıyla güven vermemektedir. %8 gibi oldukça düşük bir yabancı yatırımcı sayısına sahip olan şekerbank hisse senetleri için spekülatif hareketlerin yaşanma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu söylenebilir.

3-Hissenin 52 Günlük Ortalaması 1,18 TL’dir!

Şekerbank hisse senetleri için 52 günlük ortalama 1.18 TL olurken 20 günlük ortalama ise 1,35 TL’dir. Bu yönü ile kademeli alış yapanların oldukça karlı olduğu bir hisse olarak öne çıkan şekerbank hisse senedi şu anda 1,60 TL seviyelerinden işlem görmektedir. Hissenin yıl içerisin 0,76 kuruş seviyelerinden işlem gördüğünü de hatırlatalım…

4- Şekerbank Hisse Senetleri İçin Bir Temettü Ödemesi Yapılmamaktadır!

Şekerbank Hisse Senedi alınır mı? sorusunu soran kişilere üzülerek belirtmek istiyorum ki hisse bir temettü ödemesi gerçekleştirmemektedir. Şekerbank temettü 2020 ödemesi de gerçekleşmeyecektir. Günümüzde birçok bankanın herhangi bir temettü ödemesi gerçekleştirmediğini de belirtmek istiyorum…

5- Şekerbank Hisse Yatırımcısı Kısa Vadeli Düşünenlerden Oluşmaktadır!

Şekerbank hisse yorumları ile ilgili bir araştırma yaptığımda hisseye yatırım yapanların kısa vadeli düşünenlerden oluştuğu görülmektedir. Şekerbank hisse grafik göz önüne alındığında oldukça yoğun bir dalgalanmanın yaşanmasının asıl sebebi de kısa vadeli düşünen yatırımcılardır. Hissenin istikrarlı bir grafik çizebilmesi için mutlaka uzun vadeli düşünen, sabırlı yatırımcılara ihtiyaç vardır.

SKBNK hisse senedi ile ilgili olarak 5 önemli detay paylaştım. Sizlerinde SKBNK hisse senedi ile ilgili yorum ve görüşlerini bekliyorum…

Mutlaka Oku: 1000 TL’yi nasıl katlarım diyenlere 7 tavsiye!

Mutlaka Oku: Akbank Hisse Senedi İçin 5 Çarpıcı Detay!

Mutlaka Oku: EKGYO hisse senedi ile ilgili 6 Detay!

BU İÇERİK FAYDALI OLDU MU?

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz